latinica  ћирилица
13/02/2016 |  16:15 ⇒ 16:18 | Аутор: СРНА

Тужилац: Павловић није био у бјекству

Поступајући тужилац Мирза Хукељић рекао је на данашњем рочишту пред Судом БиХ у предмету "Павловић и други" да није било ниједног разлога да поједини медији извјештавају да је Слободан Павловић, власник Павловић банке, био у бјекству и нагласио да се у потпуности слаже са одбраном да за такве тврдње и медијске сензације није било аргумената.
Павловић банка - Фото: илустрација
Павловић банкаФото: илустрација

"Желим јавно да кажем да није било ниједног разлога да се извјештава да је Павловић у бјекству када смо ми све вријеме били с њим на вези, он се редовно јављао на наше позиве, па је чак добровољно долазио и дао изјаву. Такође, он нас је обавијестио и да је на службеном путу у Требињу и тај дан смо све вријеме били с њим на телефонској вези. С тога, прихватам ријечи одбране да је Павловић својом вољом из Требиња кренуо у сједиште Сипе", нагласио је Хукељић током данашњег рочишта пред Судом БиХ.

Хукељић је рекао да жели јавно да каже и да није било потребе ни за таквим медијским спекулацијама, попут објављивања информације да је Павловић ухапшен прије него што је приведен као што су урадили поједини медији.