latinica  ћирилица
25/04/2016 |  08:29 ⇒ 19:33 | Аутор: РТРС

Пронађено тијело Милице Кукић, потрага за још једном особом (ВИДЕО/ФОТО)

Тијело двадесетпетогодишње Милице Кукић, страдале у возилу које је јуче слетјело у Врбас у бањалучком насељу Карановац, пронађено је и извучено из ријеке.
Ријека Врбас - Фото: РТРС
Ријека ВрбасФото: РТРС

Рониоци још трагају за Младеном Инђићем из Бијељине, који је истог дана нестао у саобраћајној несрећи у Бочцу. Полиција је, тражећи олупину Инђићевог аутомобила, пронашла аутомобил словеначких ознака и у њему тијело непознате жене. 

Полиција и рониоци рано јутрос у насељу Карановац лоцирали су први од три аутомобила, за чије је путнике јучерашњи дан био трагичан. Возач "пасата", Данило Ракић, приликом слијетања успио је да искочи из аутомобила, али је задобио теже повреде. Тијело његове сапутнице, 25-годишње Милице Кукић из Лакташа пронађено је јутрос, када су рониоци извукли аутомобил из воде.

- У мјесту Карановац данас је пронађено возило "пасат", у коме се налазила женска особа, која је превезена на Ново гробље у Бањалуци, гдје ће бити извршена обдукција настрадале - рекао је Милош Бркић, начелник Сектора полиције бањалучког Центра јавне безбједности .

Рониоци Бук-а и специјалне полиције Републике Српске, потрагу су наставили 30-ак километара узводно, на магистралном путу Бањалука - Јајце, на кривини с које је у Врбас слетјела "тојота". У возилу су били Жељко Остојић и Нинослав Совић, који су успјели да се спасе, али се за њиховим сапутником, Младеном Инђићем још трага.

Трагајући за "тојотом", рониоци су пронашли и трећи аутомобил који је јуче завршио у Врбасу. У "шкоди" се налази и једно засад неидентификовано женско тијело.

Мјештани Бочца кажу да је ово бар десета несрећа на овом мјесту. Додају и да су надлежни саобраћајне знакове за опасност постављали ноћас у десет часова, након што се нерећа догодила.

Узорци несрећа још нису утврђени. Дежурни окружни тужилац наредио је да се предузму истражне радње, а тијела страдалих пошаљу на обдукцију, да би биле расвијетљиле околности ових саобраћајних несрећа. 

 

Потрага за несталим у Брбасу (фото: РТРС)