latinica  ћирилица
25/04/2016 |  11:34 | Аутор: СРНА

Девет лица лакше повријеђено у судару два аутомобила

Девет лица лакше је повријеђено у судару два аутомобила на магистралном путу Устипрача-Вишеград, у мјесту Ључево, општина Рогатица.
Полиција РС - Фото: РТРС
Полиција РСФото: РТРС

У овој саобраћајној незгоди, која се догодила јуче, учествовали су аутомобил "голф 4", којим је управљало лице чији су иницијали Р.Н. из Рогатице и "пасат", којим је управљала жена чији су иницијали С.Ч. са Пала.

У "голфу" су била три сапутника, а у "пасату" четири, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Сви повријеђени превезени су у Универзитетску болницу Фоча.

По овлаштењу дежурног тужиоца извршен је увиђај, а тачан узрок саобраћајне незгоде биће накнадно утврђен.

Жена чији су иницијали К.Д. пријавила је јуче полицији да је у стану напао мушкарац чији су иницијали С.Б, који је потом поломио инвентар.

Жена је превезена у Дом здравља ради указивања љекарске помоћи, а полиција је ухапсила С.В. у мјесту Буковица, општина Фоча.

Након привођења у службене просторије, алкотестирањем је код С.В. утврђено присуство 1,66 грама по килограму алкохола у организму.

По овлаштењу дежурног тужиоца извршен је увиђај којим је констатовано да је осумњичени поломио и оштетио четвора врата, те причинио материјалну штету од око 700 КМ.

У току је документовање предмета након чега ће против осумњиченог бити поднесен извјештај Окружном тужилаштву Требиње.

Припадници Полицијске станице Источно Ново Сарајево поднијели су Окружном тужилаштву Источно Сарајево извјештај против лица чији су иницијали В.З. због сумње да је починило кривично дјело несавјестан рад у служби.