latinica  ћирилица
25/04/2016 |  15:48 | Аутор: ТАНЈУГ

Симоновић: Очекујем тешку финалну серију плеј-офа са Мегом

Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић изјавио је данас да очекује тешку финалну серију плеј-офа АБА лиге против Мега Лекса, али да се нада шампионском прстену, другом узастопном за црвено-бијеле, а његовом првом.
Марко Симоновић (Фото: Танјуг) -
Марко Симоновић (Фото: Танјуг)

"Мега је имала много више простора за одмор и припрему. Ријеч је о сјајној младој екипи, која има одличног тренера. Показали су током сезоне да су одлични играчи, који представљају будућност српске кошарке. Морамо да уђемо максимално јако у утакмицу, јер неће бити нимало лако. Нема шале са њима, јер они знају да играју и кажњавају", рекао је Симоновић за сајт АБА лиге.

Он је додао да су црвено-бијели успјели да се опораве послије тешких утакмица у Евролиги и да желе да на прави начин заврше сезону.

"Успјели смо донекле да се опоравимо, мада има још неких ситних повреда. Иза нас је добар период и било би јако лијепо да сезону приведемо крају како треба", закључио је Симоновић.

Прва утакмица финалне серије АБА лиге између Црвене звезде и Мега Лекса на програму је у четвртак од 19 сати у дворани Александар Николић.