latinica  ћирилица
25/04/2016 |  17:56 ⇒ 18:04 | Аутор: СРНА

Ђокић честитао Вучићу и Дачићу

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је лидеру СНС-а Александру Вучићу побједу на ванредним изборима у Србији са жељом да настави да води политику мира, стабилизације и економског просперитета у Србији и региону.
Петар Ђокић - Фото: СРНА
Петар ЂокићФото: СРНА

"Изборни резултат који сте остварили даје Вам додатни легитимитет за све што сте чинили у претходном периоду, али и велику одговорност да наставите да водите Србију у бољу и свијетлију будућност", навео је Ђокић у честитки и пожелио Вучићу пуно успјеха у даљем политичком дјеловању.

Ђокић је такође честитао и предсједнику СПС-а Ивици Дачићу, свим члановима и симпатизерима ове партије на оствареном резултату на ванредним изборима у Србији који је, како се истиче, још једном потврдио стабилност и снагу СПС-а, као и коалиције странака које окупља.

"Резултат који сте остварили, велики је успјех у временима сложених међународних односа, мигрантске и економске кризе и непопуларних реформских потеза и доказ да се може сачувати повјерење бирача на темељним идејама љевице, које заговарају праведност, једнакост и солидарност свих грађана", истакао је Ђокић.

"Зато Вам желим пуно успјеха у даљем политичком дјеловању кроз институције Србије на добробит свих њених грађана, али и грађана Републике Српске уз које сте били свих претходних година", нагласио је Ђокић.