latinica  ћирилица
25/04/2016 |  18:43 | Аутор: СРНА

Андрићград: Организован пријем за чланове ОК "Хидроелектране на Дрини"

У управној згради предузећа "Хидроелектране на Дрини" у Андрићграду организован је пријем за чланове Одбојкашког клуба "Хидроелектране на Дрини" поводом 40 година постојања клуба и освојене титуле шампиона Републике Српске.
Андрићград: Пријем за чланове одбојкашког клуба "Хидроелектране на Дрини" - Фото: СРНА
Андрићград: Пријем за чланове одбојкашког клуба "Хидроелектране на Дрини"Фото: СРНА

Директор предузећа "Хидроелектране на Дрини" Миле Лакић рекао је новинарима да ово предузеће води рачуна о појединцима и спортским клубовима у овом граду који остварују запажене резултате, те изразио задовољство поводом пријема за одбојкашице.

"Ове године примили смо кадетску екипу Кошаркашког клуба `Варда хидроелектрана` и чланове Одбојкашког клуба `Хидроелектране на Дрини` и на тај начин показујемо да водимо рачуна о свим резултатима које постижу спортисти у Вишеграду", напоменуо је Лакић.

Он је подсјетио да је ово предузеће и претходних година помагало све спортске колективе у Вишеграду, међу којима су фудбалски, кошаркашки и одбојкашки клуб.

"У прошлој години на рачун спортских клубова у Вишеграду уплаћено је око 100.000 КМ, а ту је и превоз и набавка спортске опреме", каже Лакић и додаје да је основни циљ предузећа да се млади кроз спорт развијају у здраве људе.

Тренер одбојкашица Јово Сарић захвалио је на пријему и помоћи предузећа "Хидроелектране на Дрини", те додао да овај клуб реално поставља своје планове и циљеве. "Циљ нам је да покушамо остати стабилан учесник Премијер лиге, а надамо се да ћемо задржати исти састав екипе", истакао је Сарић.

Он је подсјетио да је клуб у претходном периоду имао запажене резулате, међу којима су четврто мјесто у Премијер лиги, а млађе категорије су биле јуниорски прваци Републике Српске.

Капитен одбојкашица Драгана Баранац рекла је да јој је изузетна част бити на пријему који је организовало предузеће "Хидроелектране на Дрини". "Јако смо захвални на томе што људи овдје препознају наш успјех, а успјех је што смо прваци Републике Српске, али ми нижемо успјехе годинама", каже Баранац.

Она истиче да је ово један веома здрав колектив који ради на томе да се више тренира са млађим категоријама.

Пријему је, осим одбојкашица, присуствовала и управа Одбојкашког клуба.