latinica  ћирилица
25/04/2016 |  18:54 | Аутор: Б92

Вучић: Чудне ствари су се дешавале током ноћи

Предсједник СНС Александар Вучић рекао је за РТС да су се током изборне ноћи "дешавале чудне ствари".
Александар Вучић - Фото: ТАНЈУГ
Александар ВучићФото: ТАНЈУГ

Како каже, “ЦРТА је цијели дан причала о неправилностима, а на крају рекла "шалимо се“. Осим тога, Вучић је навео да су се током ноћи појавиле "ноћне виле".

“Јуче су неке агенције и медији говорили глупости о неправилностима. Поднијета су само два приговора и то је поднијела СНС, у Врању и у Јагодини због пијаног радикала. Они који су се жалили вама, а и ви њима, нису поднијели ниједну жалбу, све вријеме су лагали, знали су шта су радили у Бодруму и Солуну и овај зна шта је радио као стечајни управник. Данас је ОЕБС рекао да никакве политичке крађе није било. То ћемо сада ми да провјеравамо. Чудне ствари се се догађале током ноћи, а ми нисмо лагали“, истакао је Вучић.

Додао је и да су се током ноћи догађале “чудне посјете“.

“РИК ради цијелу ноћ, никад брже није радила, а ПИК не ради ама баш ништа, данас у 14.00 је саопштила прве податке и сви се праве блесави. Није проблем, нека им поклоне мандате. Шта мислите, да ћу да се плашим стечајног управника који намјешта послове себи? Мислим да су се чудне ствари ноћас дешавале.Они нека раде свој посао, сви заједно, ми ћемо свој и држава ће свој“, додао је Вучић.

На констатацију новинарке РТС да је листа око СНС добила у промил исте резултате као на прошлим изборима, лидер СНС је одговорио:

“Освојили смо стотину хиљада више гласова, три промила више. Мислим да је то велики успјех, објективно гледано, послије тешких реформи ,уз огромну мржњу великог дијела медија и политичких противника.Срећан сам како су људи одговорили, захвалан сам народу Србије."

На крају разговора за РТС Вучић је новинарку упитао “него, гдје су вам оне крађе“. Након што му је она одговорила да то нису медији наводили, него опозиционе странке, Вучић је додао: “Ако их нађете, јавите ми“.