latinica  ћирилица
26/04/2016 |  07:49 ⇒ 08:42 | Аутор: РТРС

Јутро хладно уз мраз, током дана сунчаније и топлије

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити јутро хладно уз мраз, током дана сунчаније и топлије а увече се очекује ново наоблачење.
Мраз - Фото: РТРС
МразФото: РТРС

Јутро хладно уз слаб мраз. На истоку облачно, а у осталим предјелима претежно ведро. Током дана претежно сунчано и постепено топлије вријеме, на истоку ће доћи до разведравања уз све више сунчаних периода.

Крајем дана на југу и западу постепено наоблачење а у ноћи и до сутра ујутру у овим предјелима ће понегде почети слаба киша. Дуваће слаб и промјенљив вјетар, на југу ујутру умјерена бура, а током дана слаб до умјерен југозападни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха од 10&дег;Ц до 17&дег;Ц, у вишим предјелима од 4&дег;Ц.

ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА БАЊАЛУКУ ЗА ДАНАС 26.04.2016.

Јутро хладно уз слаб мраз и претежно ведро. Током дана сунчано и постепено топлије вријеме. Увече и у ноћи постепено наоблачење. Вјетар слаб и промјенљив, поподне умјерен југозападни. Највиша дневна температура око 16&дег;Ц.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница минус десет, Чемерно минус пет, Соколац и Хан Пијесак минус три, Гацко минус два, Бугојно минус један, Нови Град и Бихаћ нула, Сарајево, Добој, Приједор и Фоча један, Бањалука, Градишка, Тузла, Зеница и Ливно два, Вишеград три, Зворник и Билећа четири, Бијељина пет, Неум седам и Мостар десет степени Целзијусових.