latinica  ћирилица
26/04/2016 |  13:34 | Аутор: СРНА

ГП БиХ: Ухапшена четири лица због расписаних потрага

Полицијски службеници Граничне полиције БиХ ухапсили су четири лица јер су за њима расписане потраге, саопштено је из ове полицијске организације.
Гранична полиција (Фото: Гранична полиција БиХ) -
Гранична полиција (Фото: Гранична полиција БиХ)

Службеници Јединице граничне полиције Бијељина ухапсили су на граничном прелазу Попови држављанина БиХ чији су иницијали М.Г. /36/ јер га је потраживао Основни суд са Сокоца ради издржавања казне затвора.

М.Г. је предат службеницима Судске полиције Бијељина.

На граничном преласку Градишка, припадници Граничне полиције ухапсили су држављанина Словеније М.Л. /41/, након што је утврђено да га потражује Основни суд у Добоју због кривичног дјела фалсификовање исправе.

Он је предат службеницима Судске полиције Бањалука.

Службеници Јединице граничне полиције Велика Кладуша ухапсили су држављанина БиХ чији су иницијали Е.Ш. /32/, након што је утврђено да га потражује Општински суд у том граду због кривичног дјела оштећење туђе ствари.

Е. Ш. је контролисан на уласку у БиХ на граничном прелазу Велика Кладуша и предат је службеницима Судске полиције.

На граничном прелазу Орашје, на уласку у БиХ, ухапшен је држављанин Србије чији су иницијали М.Е. /50/ јер је утврђено да га потражује Општински суд у Живиницама због тешког кривичног дјела против безбједности јавног саобраћаја.

Он је предат службеницима Судске полиције Оџак.