latinica  ћирилица
26/04/2016 |  17:00 | Аутор: Б92

Џикић: Не знам шта да очекујем од своје екипе (ВИДЕО)

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је послије пријатељског меча са Металцем да не зна шта да очекује од своје екипе.
Александар Џикић (ФОТО: hrsport.net) -
Александар Џикић (ФОТО: hrsport.net)

"Ништа, појма немам. Паузирали смо два мјесеца. Знао бих да си ме у марту питао, сад појма немам. Знам само да смо жељни утакмица", рекао је Џикић, који је прокоментарисао побједу у тренинг мечу и дугу паузу у првенству.

“Играли смо ми прије неког времена у Београду, тада је било убједљивије за нас, али су они били без новог играча, Јевтовић није играо. Увијек боље играш код куће, мало публика, мало ово, мало оно... Ови сви моји су играли и то је најважније, нико није повријеђен. Ми боље и не можемо да играмо – знате, кад два мјесеца не видимо судију. Како се то бјеше зове? Пауза у... Да, пауза у првенству се то зове", рекао је значајним тоном тренер црно-бијелих.

На питање о здравственом стању играча, прије свих Вилсона, Величковића и Ђумића, Џикић је одговорио:

“Мислиш каква је ситуација кад су они на терену или каква је ситуација с повредама? Стабилна је – повријеђени су. "Откуд знам, ова двојица ће бити за... Када једног дана почне наставак ове српске лиге. А Ђумић видјећемо, не знам стварно, он је генерално једна момчина, па се, право да вам кажем, плашим да га пустим да не уради нешто на своју штету, он је склон томе".