latinica  ћирилица
26/04/2016 |  18:42 | Аутор: Б92

Терзић: Срамотно је што смо кажњени са три меча без публике

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је да је срамотна одлука Дисциплинске комисије ФСС да казни црвено-бијеле са три утакмице без публике.
Звездан Терзић         (Фото:StarSport) -
Звездан Терзић (Фото:StarSport)

Због тога црвено-бијели неће моћи пред навијачима да прославе освајање титуле, коју још нису званично потврдили.

"Очигледно је да ФСС жели рат са Црвеном звездом. Ту конкретно мислим на Дисциплинску комисију, чији људи су марионете. Очигледно је да не желе добро Звезди, јер њихова намјера показује да хоће да онемогуће прославу на нашем стадиону. Одлука је срамотна", рекао је Терзић Тањугу.

Црвено-бијели до краја сезоне неће имати помоћ навијача због инцидената на 151. вјечитом дербију, а уједно ће морати да плате 800.000 динара.

"Зна се колика је договорност Црвене звезде у дербију. Овакав третман Звезда има годинама уназад. Не знам још да ли ћемо се жалити, сутра смо заказли сједницу Управног одбора и заузети став", поручио је Терзић.

Према његовим ријечима, многима сметају добри резултати и моћна Црвена Звезда, која иде путем опоравка и повратка на стазе старе славе.

"Овакве ударе очекујемо и у наредном периоду, али ћемо их издржати и на крају бити побједник", закључио је генерални директор црвено-бијелих.