latinica  ћирилица
03/05/2016 |  08:02 ⇒ 16:38 | Аутор: РТРС

ЛШ: Бајерн-Атлетико (ВИДЕО/РТРС од 20.45)

Фудбалери Бајерн Минхена вечерас дочекују Атлетико Мадрид у реванш утакмици полуфинала Лиге Шампиона.
ЛШ: Бајерн - Атлетико Мадрид (Илустрација: РТРС) -
ЛШ: Бајерн - Атлетико Мадрид (Илустрација: РТРС)

Шпански тим је у првој утакмици одиграној прошле сриједе славио са 1:0.

Утакмицу која се од 20 часова и 45 минута игра у Минхену преносиће РТРС. 

Мадридски клуб је прошле недјеље славио са 1:0, а Бајерн ће покушати да избјегне да и трећу годину узастопно буде елиминисан од стране неког шпанског клуба. Прошлог викенда тренер Бавараца је одмарао неколицину играча када је Бајерн ремизирао са Менхенгладбахом и пропустио прилику да освоји титулу у Бундеслиги. Сада је задатак пробити одбрану, која је ове сезоне Лиге шампиона чак осам пута сачувала своју мрежу.

- Знам како морамо одиграти вечерас. Знамо да Атлетико на овој утакмици има предност. Видјећемо како ће они играти, да ли ће нападати или ће се бранити. Ми ћемо напасти од првог минута, желимо рани гол - рекао је фудбалер Бајерна, Хави Мартинез.

Екипу је одмарао и Дијего Симеоне. Прошлог викенда Атлетико је побиједио Рајо Ваљекано и наставио шамионску трку са Барселоном и Реалом. Ако је Бајерн прошле седмице имао велики проблем да пробије одбрану Атлетика, сада ће имати још већи, јер се у тим враћа Дијего Годин.

- Имамо сјајну сезону и играмо онако како желимо. У Минхену никада није лако играти, али ми ћемо покушати. Да би играли у финалу морамо побиједити највеће тимове, а Бајерн је један од њих - рекао је Габи.

Дуел најбољег напада и најбоље одбране овогодишње Лиге шампиона гледајте на програму РТРС након уводне емисије која почиње након Дневника 2.