latinica  ћирилица
05/05/2016 |  09:29 ⇒ 12:28 | Аутор: СРНА

Влада РС о консолидованом извјештају о извршењу буџета за прошлу годину

Влада Републике Српске требало би данас да разматра консолидовани извјештај о извршењу буџета Републике Српске за прошлу годину.
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

Дневним редом предвиђено је и разматрање Приједлога омладинске политике Републике Српске од 2016. до 2020. године.

Пред министрима ће се наћи и информације о раду Координационог тијела за инфраструктуру квалитета производа и услуга Републике Српске у 2015. години и о утрошку преосталог дијела средстава по пројекту "Пољопривреда и рурални развој - АРДП".

Биће разматране и информације о ИПА 2014 вишекорисничком програму статистичке сарадње и о учешћу локалних заједница у финансирању вантјелесне оплодње у 2015. години.

Дневним редом је предвиђено и разматрање Информације о начину и поступку преноса права управљања на становима којима управља Фонд за пензијско и инвалидско осигурање са тог фонда на Владу Републике Српске и ресорна министарства.

Министри ће разматрати и Информацију - Приједлог именовања представника Министарства науке и технологије у Заједнички одбор за сарадњу у области науке и технологије између Савјета министара БиХ и Владе Турске.

Влада ће разматрати и Годишњи извјештај о пословању Друштва за управљање Пензијским резервним фондом Републике Српске и Пензијског резервног фонда Републике Српске за 2015. годину.

Сједница Владе заказана је за 10.00 часова, а након сједнице предвиђено је саопштење, најављено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.