latinica  ћирилица
05/05/2016 |  11:49 | Аутор: Б92

Зидан: Нисмо још ништа освојили

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан истакао је послије пласмана у финале Лиге шампиона да "краљевски" клуб још ништа није освојио.
Кристијано Роналдо - Фото: Getty Images
Кристијано РоналдоФото: Getty Images

Реал је у двомечу полуфинала био бољи од Манчестер Ситија минималним резултатом у реваншу на Сантјаго Бернабеуу у сриједу увече.

"Знали смо да ће бити тешко, али смо на крају успјели, у финалу смо. Навијачи су били уз играче од првог минута, то је доста помогло. Финале ће бити савршено, али сада морамо да уживамо у овом тренутку. Ово је важан дан", рекао је Зидан.

Мадриђани ће се у финалу Лиге шампиона 28. маја на стадиону Сан Сиро у Милану састати с градским ривалом Атлетиком, који је у полуфиналу елиминисао Бајерн Минхен.

"Веома сам срећан, не само због себе. Срећан сам због играча јер су урадили одличан посао. Морамо да уживамо у овом тренутку, али још ништа нисмо освојили. Знамо да нас чека тежак меч 28. маја", рекао је Зидан.

Реал и Атлетико Мадрид ће се за титулу у Лиги шампиона борити други пут у посљедње три сезоне. У финалу 2014. године славио је Реал са 4:1 и тада освојио свој десети трофеј у Лиги шампиона.