latinica  ћирилица
05/05/2016 |  12:14 | Аутор: Б92

Пелегрини: Реал у полуфиналу није показао да је бољи тим

Менаџер Манчестер Ситија Мануел Пелегрини сматра да Реал није показао да је бољи тим, у полуфиналу Лиге шампиона.
Мануел Пелегрини - Фото: AFP
Мануел ПелегриниФото: AFP

Двомеч два тима са скупо плаћеним звијездама ријешен је једним голом током 180 минута, Гарет Бејл је погодио у раној фази реванша на Сантјаго Бернабеуу.

"Разочаран сам јер ово је била веома незивјесна утакмица у којој оба тима нису створила много шанси. Наравно, када не уђете у финале пропустите велику прилику. Требало нам је и мало среће, али то није разлог што нисмо побиједили. Мислим да Реал није показао да је бољи од нас. Меч је био веома сличан првом којем смо одиграли на Етихаду. Нисмо заслужили да изгубимо јер је Реал постигао гол након одбитка", рекао је Пелегрини.

Пелегрини би своју посљедњу сезону на клупи Ситија могао да заврши на катастрофалан начин, јер му је угрожена четврта позиција у Премијер лиги која води у квалификације за ЛШ.

Реал ће у финалу, 28. маја на Сан Сиру, играти са мадридским Атлетиком који је у другом полуфиналном дуелу елиминисао Бајерн.

Биће то реприза финала из 2014. године када су Атлетико дијелиле секунде од титуле првака свијета, али је Реал изједначио преко Серхија Рамоса, а потом и био убједљив у продужецима 4:1.