latinica  ћирилица
19/05/2016 |  09:05 | Аутор: СРНА

Селекције школе фудбала "БААП еврогол" освојиле четврто мјесто на турниру у Бечу

Селекције Школе фудбала "БААП еврогол" из Пелагићева узраста од десет и 11 година освојиле су четврто мјесто на Међународном фудбалском турниру у Бечу, који је окупио екипе из девет европских земаља.
Селекције Школе фудбала "БААП еврогол" из Пелагићева у Бечу - Фото: СРНА
Селекције Школе фудбала "БААП еврогол" из Пелагићева у БечуФото: СРНА

Власник Школе фудбала "БААП еврогол" Никола Шаркановић рекао је да су остварени резултати на турниру у Бечу доказ да се на овим просторима добро ради са најмлађим категоријам.

Он је навео да је селекција узраста од 11 година поражена у полуфиналу резултатом 2:1 од екипе ОФК "Београда", која је и освојила турнир.

"До полуфиналног дуела обје екипе су имале по шест убједљивих побједа", рекао је Шаркановић и додао да је екипа из Пелагићева у борби за треће мјесто поражена од домаћина турнира "Донауа" резултатом 0:2.

Капитен селекције узраста од 11 година Данило Симић дао је на турниру седам голова.

Селекција узраста од десет година поражена је у полуфиналу од екипе "Унион Рорбах" резултатом 1:2, а у борби за треће мјесто изгубила је од домаћина "Донауа" са 3:1.

На турниру, који је одржан од 14. до 16. маја, најмлађа селекција Школе фудбала "БААП еврогол" из Пелагићева узраста од девет година није успјела да прође квалификациону групу.

Млади фудбалери из Пелагићева играју велики број турнира широм Европе, а ове године освојили су прво мјесто на "Трофеју Бајерна" у Минхену.