latinica  ћирилица
19/05/2016 |  10:46 ⇒ 15:10 | Аутор: РТРС

Мектић негира да је пријетио Галијашевићу

Министар безбједности у Савјету министара БиХ Драган Мектић рекао је да никада није пријетио Џеваду Галијашевићу поручујући како га заправо жали.
Драган Мектић - Фото: СРНА
Драган МектићФото: СРНА

Мектић је за сарајевски портал "Кликс" рекао како је Галијашевић прекршио сваку мјеру објављивањем информација како он нема родитеља, како је усвојено дијете и како се не зна његово поријекло.

Најавио је да ће се обратити и Регулаторној агенцији за комуникације БиХ и надлежном суду како би заштитио свој дигнитет и породицу.

Мектић је и овај пут напао нашу кућу називајући уређивачку политику РТРС-а фашистичком. Каже да РТРС шири нетолеранцију и мржњу иако наша кућа никада није помињала његову породицу.

Претходно, Галијашевић је за Срну рекао да га је телефоном позвао Мектић и пријетио му.

"Питао ме је за неку информацију која је објављена у Дневнику РТРС-а коју нисам чуо, нити знам за њу, јер сам био на путу. Запријетио ми је да ће ме средити, да ће ме наћи у Бањалуци и да више нећу дисати, а камоли причати", рекао је Галијашевић.

Сигуран је, каже, да је "разлог пријетње, јавно показивање Мектићеве дипломе из које се види да је поријеклом из хрватског мјеста Драгаловци и да је похађао Вишу школу унутрашњих послова у Образовном центру хрватске полиције.

Извор: klix.ba