latinica  ћирилица
19/05/2016 |  11:35 | Аутор: ТАНЈУГ

Емери: Тријумф у ЛЕ посвећујемо навијачима

Тренер фудбалера Севиље Унај Емери трећи узастопни тријумф у Лиги Европе посветио је навијачима и преминулом некадашњем првотимцу Антонију Пуерти.
Унај Емери (ФОТО: futbolprimera.es) -
Унај Емери (ФОТО: futbolprimera.es)

"Ово су тренуци у којима се ужива, навијачи су били сјајни, њима и Пуерти, који је ту са нама, посвећујемо овај тријумф", рекао је Емери.

На питање шта се то догодило са његовим играчима у полувремену јер су након 0:1 у наставку преузели игру и са три гола овјерили тријумф.

"Рекао сма играчима само да направимо ред у глави, да играмо своју игру и да уживају у финалу. Ово је наше такмичење, заслужили смо трофеј, због свега што смо урадили ове сезоне", рекао је Емери.

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп није крио да је разочаран послије другог изгубљеног финала са клубом ове сезоне, након Лига купа, а уједно свог петог везаног пораза у мечевима за трофеј.

"Ја сам крив, исувише лако смо примали голове. Међутим, није проблем што смо, рецимо, примили гол за 1:1, него начин на који смо реаговали послије тога. Разочаран сам, мислио сам да смо више напредовали, али будите сигурни да ћемо се вратити још јачи", поручио је Клоп.