latinica  ћирилица
19/05/2016 |  15:16 | Аутор: СРНА

Сутра облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, а интензивније падавине очекују се у јужним, источним и југоисточним подручјима.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

Понегдје је могућа и појава града.

Падавине ће крајем дана постепено слабити и престати.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, претежно сјеверни и сјевероисточни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од пет до 10, на југу од 10 до 14, а дневна до 20 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас прије подне било је сунчано, уз постепено наоблачење. Киша је забиљежена понегдје у Херцеговини, западним и источним подручјима.

Температура у 14.00 часова: Чемерно осам, Гацко девет, Невесиње 10, Соколац, и Хан Пијесак 14, Фоча 15, Дринић 16, Билећа 17, Калиновик, Крупа на Уни, Рибник и Нови Град 18, Приједор, Рудо, Требиње, Мркоњић Град, Бугојно и Ливно 19, Шипово, Вишеград, Сребреница, Сарајево и Бихаћ 20, Зеница, Србац, Мостар и Бањалука 21, Тузла 22, Бијељина, Добој и Зворник 23 степена Целзијусова.