latinica  ћирилица
19/05/2016 |  16:49 | Аутор: РТРС

"Џез поези спектакл" 16. јуна на Кастелу

На Љетној сцени тврђаве Кастел у четвртак 16. јуна са почетком у 20.00 одржаће се „Џез поези спектакл“. Сталној постави "Џез поезиа" коју чине два пјесника Небојша Курузовић и Саша Берендика заједно са врхунским џез бендом "Комбаин", на сцени ће се придружити мјешовити хор и гудачки оркестар.
"Џез поези спектакл" - Фото: РТРС
"Џез поези спектакл"Фото: РТРС

Ријеч је о посебном и специфичном музичком подухвату, који ће бањалучкој публици пружити прилику да ужива у заиста врхунском преформансу.

"Џез поези" је до сада имао прилику да наступи у бројним градовима широм БиХ и Србије, а посебно је запажен њихов наступ у престижном "Рохан палас" у Стразбуру.

Заједничка оцјена свих оних који су имали прилику да их чују је "да је Бањалука добила нове умјетничке амбасадоре аутентичног музичког израза".

Цијена улазнице за први и нешто другачији „Џез поези спекатакл“ у граду на Врбасу је 6 КМ у претпродаји, а на дан концерта 8 КМ. Ту је и посебна понуда "пријатељски пакет" од четири улазнице по цијени од 20 КМ. Продајна мјеста су "Пекам паб" и "КСБ", а карте су у продаји од 26. маја.

Концерт се одржава у организацији Центра за креативни рад "Добри медо".