latinica  ћирилица
24/05/2016 |  18:59 | Аутор: ТАНЈУГ

Милошевић: Тужно је и јадно на шта је Партизан спао

Члан Скупштине ФК Партизан Саво Милошевић увриједио је предсједника Надзорног одбора Владимира Вулетића у расправи око формирања радног представништва на данашњим изборима за чело клуба.
Саво Милошевић - Фото: РТРС
Саво МилошевићФото: РТРС

Проблем је настао када је Вулетић, који предсједава Скупштином, пребројавао чланове, док се опозиција побунила јер нису дошли сви чланови окупљени око Ненада Бјековића.

"На шта ово личи, на пијацу? Ви сте дивљаци", поручио је Милошевић Вулетићу.

Поред тога, Милошевић је насрнуо на генералног секретара Спортског друштва Партизана Милана Обућину и покушао је да се фижички обрачуна, али је спријечен у томе.

То није једини инцидент јер су у сукобу били и садашњи генерални директор Милош Вазура, послије побуне Драгана Ђурића, иначе бившег предсједника Партизана који сада подржава Бјековића, упитавши га зашто је оставио толики дуг.

Скупштину је обиловао велики број свађа и увреда јер се опозиција све вријеме буни око пребројавања.

Милошевић: Тужно и јадно на шта је Партизан спао

Милошевић је истакао да је тужно што на данашњој Изборној Скупштини клуба није изабран предсједник и ситуацију упоредио са кафанском и пијачном.

"Жао ми је што се овако завршило, тужно је и јадно на шта је Партизан спао. Не могу то да упоредим са сеоским клубом јер је Партизан пао испод тога. Ово је правни нонсенс и дившљаштво. Коло воде људи који су запослени, иако смо ми из Скупштине највиши орган", рекао је Милошевић новинарима.

Скупштина ФК Партизан отказана је послије 80 минута константних свађа и увреда, прије свих из опозиције.

"Ми смо њих унајмили, а не они нас. Скупштина је највиши орган, не постоји организација која другачије прописе има. Они мени требају да одговорају. Нема логике да људи одлучују", поручио је Милошевић.

Управо је Милошевић био актер једног од инцидената када је напао генералног секретара СД Партизан Милана Обућину.

"Тицало се управо правних ствари наш сукоб", поручио је Милошевић.

Према његовим ријечима наредна Изборна Скупштина мораће да се одржи у року од 90 дана.

"Данас се бројало као на пијаци, продајемо јаја", закључио је Милошевић.