latinica  ћирилица
19/06/2016 |  19:23 ⇒ 20:22 | Аутор: РТРС

Добој- У несрећи погинула двојица малољетника (ВИДЕО)

На магистралном путу Добој - Модрича, у мјесту Трњани код Добоја, јутрос око 2.30 часова у тешкој саобраћајној несрећи погинула су два седамнаестогодишњака из Велике Буковице код Добоја.
Несрећа у Добоју - Фото: РТРС
Несрећа у ДобојуФото: РТРС

Малољетници су се у ноћним часовима возили на мотоциклу према Добоју. У истом правцу кретао се и аутомобил који је ударио мотоцикл.

Горан Рибул, дежурни истражни тужилац Окружног тужилаштва у Добоју, рекао је да је на дијелу правца од Подновља према Мајевацу путничко моторно возило налетјело на мотоцикл на којем су се возила двојица младића. У несрећи су погинула обојица путника на мотору, док је возач аутомобила теже повријеђен и смјештен је у болницу.

Мјештане Трњана пробудио је страховит удар и сирене полицијских и амбулантних кола. Они који су изашли из својих кућа били су ужаснути виђеним.

Мјештанин Живко Ђукић каже да се аутомобил сударио са мотоциклом и да је призор био страшан, истичући да овакве несреће све више забрињавају.

Возач аутомобила двадесетогодишњак из Трњана налази се у добојској болници из које су потврдили да је он ван животне опасности, али да је због повреда врата и главе задржан на љекарском посматрању. Тужилац је наредио додатна вјештачења.