latinica  ћирилица
21/06/2016 |  07:42 ⇒ 07:45 | Аутор: СРНА

Биљана Крстић и "Бистрик" одушевили Требињце

Биљана Крстић и оркестар "Бистрик" одржали су вечерас концерт у башти хотела "Платани" у Требињу, који је организовао Градски одбор Позитивне Српске.
Биља Крстић и група Бистрик - Фото: СРНА
Биља Крстић и група БистрикФото: СРНА

Многобројна публика је уживала у богатом репертоару ове пјевачице етно музике, која је, како каже, посебне пјесме са својих албума издвојила за требињску публику, а отпјевала је и три пјесме са новог албума који треба ускоро да изађе.

"Требиње је град у коме бих живела после Београда. Људи су позитивни и срдачни, тако да ћу сигурно чешће овде долазити не само пословно, већ и приватно", каже Крстићева.

Предсједник Градског одбора Позитивне Српске Милан Томановић каже да им је задовоство што је такав умјетник прихватио њихов позив да гостује у Требињу, те подсјетио на многобројне културне, спортске и друге манифестације које су организовали посљедњих мјесеци.

"Настављамо и убудуће са оваквим активностима, јер ми смо покрет који је и организован да би унапређивао привредне, културне, спортске, образовне дјелатности", истакао је Томановић.

Прије неколико дана на позив Градског одбора Позитивне Српске у Требињу је боравила српска спортска хероина - кошаркашица Наташа Ковачевић.