latinica  ћирилица
23/06/2016 |  11:04 ⇒ 15:36 | Аутор: РТРС

Партнерство Lovefest-ОК Фест

Lovefest и ОК Фест настављају заједничку партнерску сарадњу и ове године, желећи и настојећи да окупе и уједине младе људе из цијелог региона кроз музику, дружење и камп.
ОК фест и Lovefest - Фото: РТРС
ОК фест и LovefestФото: РТРС

“Lovefest ће ове године бити одржан од 4. до 6. августа у Врњачкој Бањи и позивамо све посјетиоце ОК Феста да дођу и посјете Врњачку Бању у том периоду, а сви посјетиоци ОК Феста ће имати посебан попуст при куповини карте за фестивал љубави будући да је ово рођенданско издање, а да је ОК Фест наш пријатељски фестивал“ поручила је Златана Павловић директорка Lovefest-а.

Lovefest, највећи фестивал љубави у Србији овога љета свој десети рођендан прославиће уз наступе неких од најпознатијих свјетских звезда. На највећој и најватренијој Fire бини публика ће имати прилику да прослави јубилеј уз легенде свјетске музичке електро сцене Sven Vath-а, Ben Klock-а и двојац Pan-Pot. На највећу бину фестивала долазе и остали чланови Cocoon "породице" Daniel Stefanik, Markus Fix и Ilario Alicante, Robert Diety као и ди-џеј дуо Yenker Brothers.

На Energy Stageu-у наступају Phil Weeks, Anthony Parasole и Rick Wilhite,Tornado Wallace, Joey Anderson i Delta Funktionen. Live Stage је као и сваке године наклоњен различитим музичким укусима па ће током три фестивалска дана фанови хип-хопа имати прилику да чују наступе Еда Маајке, Марчела, Стерео Банане, као и контроверзне Mimi Mercedez. За све љубитеље гитарског звука на Live бину долазе Рамбо Амадеус, Партибрејкерс, Дисциплина кичме, Ритам нереда, Бјесови, E Play, као и састав Irie fm.

Ближи нам се и ОК фест на Тјентишту, који и ове године од 01. до 03. јула окупља најбоље домаће и регионалне извођаче на три стејџа, а наступају: Бабе, Влатко Стефановски Трио, Laibach, Who See, Коља и гробовласници, Бајага и инструктори, Едо Маајка, Kultur Shock, Viva Vox.

Разлога је много да ове године из срца природе националног парка Сутјеска кренете на пут љубави, који вас води све до Врњачке Бање и уживате у јединственој забави и садржајима које су за вас припремили ОК Фест и Lovefest.