latinica  ћирилица
29/06/2016 |  14:42 | Аутор: РТС

Касиљас се повлачи из репрезентације Шпаније?

Златни период, непревазиђени период успјеха и побједа "Фурије Рохе" (нико од Андрадеовог Уругваја из двадесетих и тридесетих није везао трофеје као Шпанија) окончан је 2014. године у Бразилу - у Француској је само озваничен. Са њим, како је и природно, репрезентацију напуштају и фудбалери. Први међу њима то је најавио Икер Касиљас, и то на јако интересантан начин...
Икер Касиљас (ФОТО: hdfootballpaper.com) -
Икер Касиљас (ФОТО: hdfootballpaper.com)

Икер Касиљас, некадашњи голман мадридског Реала, кога је у Порто довео Ђулен Лопетеги, некадашњи голман Барселоне, играо је 167 пута за Шпанију. Освојио је све, неколико пута. Али сада је вријеме за опроштај...

Касиљас, који има 35 година, алудирао је, истина још увијек не експлицитно, да ускоро треба очекивати званичну објаву његове одлуке.

Касиљас се захвалио навијачима на подршци током година и година побједа, а уз то је поставио и инсерт из филма Рамбо, другог по реду.

Клип је са самог краја филма, када се чувени лик Силвестера Сталонеа опрашта од пуковника Тротмана, уз жељу да "нас наша земља воли онолико колико ми волимо њу".