latinica  ћирилица
30/06/2016 |  08:05 ⇒ 11:58 | Аутор: РТРС

Видео конкурс "И мени је ОК"

ОК Фест и ове године нуди најбољу забаву, провод и дружење у јединственом природном амбијенту НП Сутјеска.
Ок Фест - Фото: РТРС
Ок ФестФото: РТРС

Искористи прилику, забиљежи сваки моменат проведен са пријатељима на ОК Фесту у добром расположењу и уживању у свим садржајима и програмима фестивала, сними и сачувај тај тренутак за памћење и подјели га са нама.

Пријави се на видео конкурс "#iMENIjeOK"  и освоји једну од вриједних награда која ће те поново довести у бескрајно природно богатство НП Сутјеска. Нека ОК Фест, Тјентиште и НП Сутјеска буду и твоја инспирација. У максимално 90 секунди покажи какав је био твој ОК провод на ОК фесту 2016.

За учешће на конкурсу потребно је направити снимак на тему "И мени је ОК" и послати га на адресу okfest.konkurs@gmail.com или у инбокс странице ОК Феста на друштвеној мрежи Фејсбук. Конкурс ће бити отворен до 15. јула, а на основу достављених видео снимака, биће изабрана три најбоља, а аутори ће добити вриједне награде:

1. ОК Фест 2017 – пакет I за двије особе (боравак у хотелу "Младост"; превоз, рафтинг, планинарење)

2. Рафтинг авантура на Тари – викенд за двије особе у рафтинг кампу "Три воденице" – http://tararafting.net/rafting-drina-tara.html

3. ОК Фест 2017 – ОК камп 3 дана x 2 (3 дана боравка у ОК кампу за двије особе)

ОК Фест задржава право кориштења свих видео симака пристиглих на конкурс. Снимци ће бити кориштени у промо сврхе на званичним страницама ОК Феста.