latinica  ћирилица
30/06/2016 |  13:11 | Аутор: Б92

Роналдо: Тешко ми је да Месија гледам уплаканог

Кристијано Роналдо, најбољи играч и капитен Португала, каже да му је тешко да свог великог ривала Лионела Месија види уплаканог.
Меси и Роналдо - Фото: B92
Меси и РоналдоФото: B92

Капитен и најбољи стријелац у историји Аргентине одлучио је да се почетком недјеље повуче из селекције "Гаучоса" у 29. години, пошто је и по четврти пут узастопно поражен у финалима.

Меси је у клупском фудбалу освојио апсолутно све са Барселоном, покупивши на том путу мноштво индивидуалних признања, као и пет Златних лопти, али не и трофеј са државним тимом.

"Меси је донио тешку одлуку, али људи морају да схвате да је то његова одлука и морају да је прихвате. Оно што је довело до такве одлуке јесте чињеница да он није навикао на поразе и разочарања – није навикао да буде други. С друге стране, ако промашите пенал то вас не чини лошим играчем, али ми је јако тешко да видим Леа у сузама... Исто тако, надам се да ће се вратити јер је потребан тиму, својој земљи и саиграчима", рекао је Роналдо.

Иако медији већ деценију покушавају да направе ривалство између њих лошим, то просто није тако, а ова Кристијанова изјава само је још један доказ у низу.

Двојица великих шампиона одувијек су се поштовала и дивила оном другом.