latinica  ћирилица
30/06/2016 |  20:24 | Аутор: Б92

Виктор бјеснио на судију: Ужасан си, најгори на свијету!

Српски тенисер Виктор Троицки потпуно је изгубио нерве у финишу меча с Албертом Рамосом, који је изгубио са 3-2 у сетовима.
Виктор Троицки (ФОТО: thenational.ae) -
Виктор Троицки (ФОТО: thenational.ae)

Шпанац је на 5:3 сервирао за побједу, при резултату 30:30 линијски судија викнуо је аут за први сервис, потом је сам себе кориговао, а главни судија Дамијано Торела остао је нијем.

И прошлогодишњи Вимблдон, када је испао у осмини финала од Поспишила, Троицки је завршио расправом и ружним ријечима упућеним судији који је тада направио очигледну грешку.

“Фаул (грешка), фаул", узвикнуо је Троицки, а потом отишао по лоптицу како би показао главном судији да њој није остало креча и да није погодила линију.

“Ти си најгори судија на свијету“, био је ван себе Виктор.

Рамос је искористио прву меч лопту, а Троицки није успјевао да се смири.

“Ужасан си, да ли знаш шта си урадио“, викао је Виктор и поновио да је Торела “најгори судија на свијету“.

“Ништа ниси видио, 30 грешака си направио“, говорио је Троицки док је судија силазио са столице, а потом је услиједило и “мрш“ на српском.

“Трагично је колико је грешака направио – једна корекција у пет сетова на трави, невјероватан податак. Он нема искуства на трави, нема знања ни о чему, само сједи у столици, гледа тенис и говори резултат", био је љут Троицки и послије меча.