latinica  ћирилица
02/07/2016 |  15:01 ⇒ 19:52 | Аутор: СРНА

Ђорђе Милићевић кандидат СзП за начелника општине Шамац

Представници странака које чине Савез за промјене /НДП, СДС и ПДП/ потписали су данас споразум о подршци заједничком кандидату за начелника општине Шамац Ђорђу Милићевићу из НДП-а.
Ђорђе Милићевић кандидат СзП за начелника општине Шамац - Фото: СРНА
Ђорђе Милићевић кандидат СзП за начелника општине ШамацФото: СРНА

"Ове три политичке партије имају своје одборничке листе, а подршком тим листама дајете подршку и мени као кандидату Савеза за промјене за начелника општине", рекао је Милићевић.

Он је захвалио СДС-у и ПДП-у за указано повјерење, истичући да је то велика част, али и одговорност у овим тешким временима за општину Шамац.

"Посљедњих осам година нису биле године којима се Шамац може похвалити. У овом моменту Шамац се налази на маргинама друштвено-политичког, економског и сваког другог стања у Републици Српској", каже Милићевић.

Он је додао да наредних дана очекује подршку и других политичких партија са којима ће имати разговоре.

"СДА је дала подршку заједничком кандидату за начелника општине. Очекујем данас разговоре и са другим бошњачким партијама, а, такође, са Социјалистичком партијом са којом смо имали коректне односе, а биће и низ невладиних организација и удружења", рекао је Милићевић.

Он каже да промјене у овај град могу донијети сви који су незадовољни, те позвао људе од струке и знања да им се придруже.

"Потребан нам је широк фронт који ће у времену које је пред нама дати конкретне резултате у области привреде и економије, оно што је општини Шамац потребно. Трудићу се да у наредном периоду достојанствено представљам све чланице Савеза за промјене", рекао је Милићевић.

Предсједник Општинског одбора СДС-а Благоје Симић каже да у овој странци сматрају да је Милићевић тренутно најспремнији да преузме функцију начелника, да изврши реформе у свим секторима, те да доведе Шамац на позицију која му припада.

Предсједник ПДП-а у Шамцу Младен Радовић каже да ова партија наставља континуитет рада са Свезом за промјене.

"У већини општина говори се о томе како треба подржати младе људе и ми смо одлучили да то буде Милићевић. Урадићемо све да овај град добије модерног, перспективног начелника и помоћи му да ријеши нагомилане проблеме", поручио је Радовић.