latinica  ћирилица
23/07/2016 |  17:05 ⇒ 20:21 | Аутор: РТРС

СНСД: Чавић се плаши неуспјеха и тражи алиби (ВИДЕО)

Драган Чавић плаши се изборног пораза и зато причама о изборној крађи, прије него што је кампања и почела, тражи алиби за неупсјех који ће доживјети на изборима. То тврде у бањалучком СНСД-у.
Маринко Умићевић и Мирко Ђукић - Фото: РТРС
Маринко Умићевић и Мирко ЂукићФото: РТРС

Шта Драган Чавић на то каже, нисмо успјели сазнати, јер се нашем новинару није јављао на телефон.

За жалбе Драгана Чавића страним представницима да ће доћи до изборне крађе, из СНСД-а тврде - противкандидат тиме показује да је свјестан изборног пораза.

“Немогуће је одмах да на старту, три мјесеца до избора, да се на тај начин поставља сумња. То је по мени једноставно прављење алибија и излазак из ове ситуације јер је свјестан да ће претрпјети пораз на овим изборима”, изјавио је данас Мирко Ђукић кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Бањалука

СНСД ће водити фер и поштену кампању, а уз програм рјешавања конкретних проблема грађана Бањалуке, њихови кандидати увјерени су да ће освојити већину у Скупштини града, али и добити мјесто градоначелника. Истакли су да је ове године издвојено 850.000 марака за запошљавање 120 лица, и да ће капитални пројекти и нове инвестиције бити у фокусу ове партије. Најављују и рјешење проблема у бањалучкој Топлани.

“Град Бањалука мора да пређе у офанзиву, чак да направи попут Београда градског менаджера. Градоначелник је политичко лице, менаджер је тај који треба да прави послове. Тако ћемо ми прећи у офанзиву и са нашим пројектима обићи земље и градове у окружењу”, рекао је данас Маринко Умићевић, кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука.

Најављено је да ће цјелокупни програм СНСД-а за Бањалуку крајем августа представити њихов кандидат и кандидат ДНС-а и Социјалистичке партије за градоначелника, Игор Радојичић.