latinica  ћирилица
27/07/2016 |  19:02 | Аутор: РТС

Кахриман: Задовољан сам резултатом прве утакмице у Бугарској

Голман Црвене звезде Дамир Кахриман рекао је да је задовољан резултатом прве утакмице са Лудогорецом и да је добро што ће његова екипа имати притисак у реваншу.
Дамир Кахриман, голман Црвене Звезде (Фото:MN Press) -
Дамир Кахриман, голман Црвене Звезде (Фото:MN Press)

"Ова утакмица је велико искуство за све нас. Требало нам је да се навикнемо на брз терен, али у другом полувремену је било боље. Можемо да будемо задовољни резултатом", рекао је Кахриман.

Звезда је као гост у Бугарској играла неријешено 2:2 са Лудогорецом, у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Кахриман је, ипак, навео да му је жао што црвено-бијели у Разграду нису постигли још неки погодак.

"Штета је што нисмо награђени побједом за добру игру у другом полувремену, али, боже мој... Можда то тако треба, да идемо корак по корак", казао је он.

Према његовим ријечима, пун стадион у реваншу у Београду биће права прилика да Звезда избори пласман у бараж.

"Сада нам остаје да напунимо Маракану, ставимо себи још притиска на леђа и уживамо у фудбалу. Нема фудбала без притиска", рекао је Кахриман.

Он је додао и да је могао да брани оба гола Лудогореца, али да је можда и боље што је резултат 2:2.

"И први и други њихов гол прошли су ми "за длаку", али треба да будемо срећни. Можда је и добро што није 2:0 за нас пошто ћемо остати будни за реванш", навео је голман Звезде.

Посебно је истакао да му се свиђа терен на Лудогорец арени и да жали што такав квалитет подлоге није и у Београду.

"Не знам зашто наш терен није такав. Много значи када је терен брз јер се тако лакше пробија одбрана и требало би да порадимо на томе", рекао је Кахриман.

Публика на стадиону у Разграду била је незадовољна Кахримановим одуговлачењем са извођењем прекида, на шта је он казао да је тиме желио да помогне саиграчима.

"Гледао сам да на сваки начин помогнем саиграчима да дођу до ваздуха. Још нисмо 100 одсто физички спремни за овакву утакмицу, али момци су јуначки истрчали. Сви су заслужили похвале", рекао је Кахриман.

Реванш ће се играти у уторак на стадиону "Рајко Митић" у Београду.