latinica  ћирилица
29/07/2016 |  08:51 | Аутор: Б92

Фудбалери Војводине разочарани ремијем са Динамом

Фудбалери Војводине разочарани су ремијем са Динамом из Минска у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе.
Фудбалери Војводине (Фото: StarSport) -
Фудбалери Војводине (Фото: StarSport)

Новосађани су играли 1:1 иако су надиграли госте из Бјелорусије и били у предности до 82. минута.

"Разочаран сам јер смо имали много шанси. Види се да је Динамо добра екипа јер су нам дали гол из првог шута на утакмици. Тај гол нас је спутао јер смо били ближи да постигнемо други и преломимо утакмицу", рекао је Синиша Бабић.

"Мислим да имамо веће шансе да прођемо у реваншу јер смо показали да смо бољи и вјерујем да у Бјелорусији можемо до гола. Бржи смо и агресивнији. Ништа није изгубљено. Очекујем да ће у реваншу играти слично као у Новом Саду. Да је остало 1:0, морали би да нас нападну. Овако имају добар резултат и сигурно се неће залијетати", додао је Бабић.

Његов саиграч Никола Трујић сматра да Војводина и даље има добре шансе за пролаз.

"Добро смо почели, прво полувријеме играли заиста добро, стварали шансе и мислим да смо показали како треба да игра Војводина. Не знам шта се десило у наставку, првих 10 минута као да смо били погубљени, изгубили смо ритам. Примили смо гол практично из једне шансе, али ништа није готово. Има још једна утакмица. Ако будемо играли као овдје у првом полувремену, мислим да можемо да обезбиједимо пролаз у наредну фазу", рекао је Трујић.

Реванш ће се играти у четвртак у Бјелорусији.