latinica  ћирилица
18/08/2016 |  14:35 | Аутор: СРНА

У петак облачно са локалним пљусковима

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме са локалним пљусковима, понегдје уз грмљавину, саопштили су метеоролози.
Небо... - Фото: РТРС
Небо...Фото: РТРС

У Републици Српској јутро ће бити умјерено и претежно облачно уз могућност кише или пљуска на сјеверозападу Крајине и на сјевероистоку Семберије.

Током дана биће промјењиво и нестабилно вријеме, уз кишу и локалне пљускове са грмљавином, док ће на југу бити суво и сунчаније, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће се од 12 до 18 степени, на југу до 22, а највиша дневна од 25 до 31, на југу до 34 степена Целзијусова, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Чемерно 19 степени, Дринић, Хан Пијесак, Сребреница и Шипово 22, Фоча и Соколац 23, Гацко, Србац, Крупа на Уни и Рибник 24, Бањалука, Добој и Мркоњић Град 25, Зворник, Бијељина, Невесиње Нови Град, Приједор, Бугојно и Ливно 26, Рудо 27, Вишеград, Сарајево и Тузла 28, Билећа, Требиње, Бихаћ и Зеница 29 и Мостар 32 степена Целзијусова.