latinica  ћирилица
18/08/2016 |  16:33 | Аутор: РТС

Илиев: Брашанац још није отишао из Партизана

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да фудбалер Дарко Брашанац још није отишао из Партизана, али да се воде преговори, пошто су за њега заинтересовани бројни клубови, а не само португалски Гимараеш. Поједији медији пренијели су да је Брашанац на корак од преласка у Гимараеш, који је за двадесетчетворогодишњег играча понудио милион евра, али је Илиев агенцији Бета рекао да фудбалер "још није ништа потписао".

"Сви знају да ја волим да причам тек када завршимо посао... За Брашанца има интересовања са неколико страна, видјећемо на крају шта ће бити, Гимараеш није једини. Помињу се неке цифре, помиње се много тога, али то су преговори. Ми гледамо да извучемо најбоље за Партизан од евентуалних трансфера играча", рекао је Илиев.

"Постоје разговори, неколико је заинтересованих, а видјећемо како ће фудбалер да одлучи и како ће клуб да одлучи", додао је спортски директор црно-бијелих.

Брашанац је прошао све младе категорије Партизана, а једну сезону је провео на позајмици у Смедереву. Он је за Партизан, укључујући и пријатељске утакмице, одиграо укупно 205 утакмица и постигао 26 голова. Са црно-бијелима је освојио четири шампионске титуле и два Купа.