latinica  ћирилица
19/08/2016 |  08:02 ⇒ 15:39 | Аутор: РТРС

Приједор- опљачкана мјењачница у ТЦ Бинго (ВИДЕО)

У Приједору синоћ пљачка. Два непозната лица, уз пријетњу ватреним оружјем, опљачкала су мјењачницу смјештену у објекту тржног центра Бинго, потврдила је нашој телевизији портпаролка Центра јавне безбједности Приједор, Марија Матић.
Тржни центар Бинго, Приједор - Фото: РТРС
Тржни центар Бинго, ПриједорФото: РТРС

Разбојници су из Бинга, у току радног времена, однијели око 17.000 марака. 

Два наоружана маскирана разбојника из касе Тржног центра Бинго у Приједору отуђила су око 2 хиљаде марака, а из мјењачнице смјештене у овом објекту 15 хиљада марака. Затим су се удаљили у непознатом правцу.

У вријеме пљачке у објекту се налазио велики број купаца и трговаца. На срећу нико није повријеђен.

Одмах након примљене пријаве о пљачки, припадници приједорског Центра јавне безбједности изашли су на мјесто догађаја. Од синоћ интензивно трагају за разбојницима.

"Увиђајем је утврђено да су непосредно прије пријаве два лица, маскирана у предјелу главе ушла у унутрашњост тржног центра, којом приликом су уз пријетњу употребе ватреног оружја од раднице тржног центра отуђили око 1.850 КМ, те од раднице мјењачнице која се налази у склопу тржног центра 15.000 КМ. Након извршеног кривичног дјела, лица су се мопедом удаљила у непознатом правцу", изјавила је за Марија Матић, портпарол ЦЈБ Приједор.

О разбојништву је обавијештен дежурни тужилац окружног тужилаштва који је наложио да се предузму све потребне мјере у проналску починиоца.

Иста мјењачница опљачкана је прошлог децембра када су разбојници отуђили око 95 хиљада марака. Ово кривично дјело је расвијетљено.