latinica  ћирилица
20/08/2016 |  14:50 | Аутор: СРНА

Ђурђевић увјерен у спрегу правосуђа и градоначелника Мићића

Предсједник Скупштине града Бијељина Драган Ђурђевић изјавио је да је увјерен да је кривична пријава против њега писана у сједишту Основног или Окружног суда у Бијељини, а не у Градској управи, те истакао да је више него очигледно да постоји спрега људи из правосудних органа и градоначелника Миће Мићића.
Драган Ђурђевић - Фото: СРНА
Драган ЂурђевићФото: СРНА

"Све кривичне пријаве до сада су писане ћирилицом, а најновија латиницом, писмом које користе адвокати и судије. Очигледно је да је градоначелник у посао упрегао неког из Основног или Окружног суда", рекао је Ђурђевић на конференцији за новинаре.

Ђурђевић је истакао да се не плаши пријаве Мићића и позвао градоначелника да се не крије иза своје функције, него да лично подносе кривичну пријаву против њега.

"Поводом овог огласиће се и Министарство управе и локалне самоуправе, које ће се изјаснити о наведеном случају", нагласио је Ђурђевић.

Ђурђевић је рекао и да Мићић није демантовао, него потврдио да се без грађевинске дозволе гради Спомен-соба у склопу Музеја у Бијељини, те да у посљедње вријеме постоји доста објеката који не могу да се легализују.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић најавио је јуче на конференцији за новинаре кривичну пријаву против предсједника Скупштине града Драгана Ђурђевића.