latinica  ћирилица
21/08/2016 |  09:39 ⇒ 12:40 | Аутор: РТРС

Бањалучка Рок симфонија на Зеленковцу (ВИДЕО)

Бањалучка „Рок симфонија“ синоћ је у магичном амбијенту Еко- зоне Зеленковац одржала фантастичан концерт, који су између осталих подржали и општина Мркоњић Град и Амбасада Швајцарске.
Концерт на Зеленковцу - Бањалучка Рок симфонија - Фото: СРНА
Концерт на Зеленковцу - Бањалучка Рок симфонијаФото: СРНА

Бањалучки музичари, окупљени око пројекта „Рок симфонија“, сваким концертом изазивају ново одушевљење и све више освајају срца публике и у региону. Након Новог Сада, ускоро планирају концерте у Београду и Сарајеву. Већ за 26. август најављују нови, хуманитарни, концерт на Кастелу, на коме ће као гости наступити и неки познати рок музичари из региона.

Општина Мркоњић Град и овога пута свесрдно је подржала овај културни догађај, који итекако доприноси развоју туризма тог краја.

Магични амбијент Еко- зоне Зеленковац привлачи и стране туристе, који су одушевљени његовим природним потенцијалом и гостољубивошћу домаћина.

Предсједник Еко- покрета "Зеленковац", Боро Јанковић, најављује низ културних догађаја, који се у Еко-центру одржавају током цијеле године. И то је довољан разлог да посјетите ову занимљиву туристичку локацију.