latinica  ћирилица
22/08/2016 |  17:55 ⇒ 19:18 | Аутор: РТРС

Покрет "Успјешна Српска" уручио нових 300 чланских карата

"Покрет `Успјешна Српска` најмлађа је политичка организација на територији Бијељине. У протеклих шест мјесеци колико постојимо, урадили смо велике ствари за све становнике овог града", истакао је кандидат за градоначелника испред Покрета `Успјешна Српска` и Коалиције `Бијељина побјеђује`, доктор Златко Максимовић, приликом уручења чланских карата новим члановима ове партије.
Бијељина - Покрет Успјешна Српска - Фото: РТРС
Бијељина - Покрет Успјешна СрпскаФото: РТРС

"Данас уручујемо 300 чланских карата за наше нове чланове. Са поносом истичем да се ради о људима свих узрасних категорија, различитих занимања и нивоа образовања. Народ је препознао нове људе, нову енергију и нашу нову идеју. Сигуран да ћемо сви заједно учинити све да Бијељина сваким даном буде боље мјесто за живот", рекао је Максимовић.

Предсједник Покрета `Успјешна Српска` доктор Срђан Мијатовић рекао је да су формирани сви мјесни одбори странке и да је ова политичка партија сваким даном све јача и да добија на снази која се огледа у свакодневном повећавању чланства.

Покрет Успјешна Српска (Фото: РТРС)

Предсједник Актива жена Успјешне Српске Јадранка Пасторковић истакла је да су жене итекако заступљене у овој партији, али не пасивно, као у неким другим политичким организацијама, већ својим дјеловањем и идејама активно доприносе побољшању живота свих становника Бијељине.

Покрету Успјешна Срска за само шест мјесеци постојања придружио се велики број људи, а тренутно има преко 2.000 чланова.