latinica  ћирилица
23/08/2016 |  14:38 ⇒ 14:40 | Аутор: РТРС

Максимовић разговарао са отправницом послова у Норвешкој амбасади

Златко Максимовић кандидат Покрета Успјешна Српска за градоначелника Бијељине разговарао је данас са Аном Хавнор отправницом послова у Норвешкој амбасади о политичком стању у Бијељини и о разлозима настајања Покрета Успјешна Српска.
Бијељина - Успјешна Српска - Фото: РТРС
Бијељина - Успјешна СрпскаФото: РТРС

Максимовић је истакао да су Хавнорову првенствено интересовали разлози настајања Покрета Успјешна Српска и колико је снажна та нова политичка партија. Додао је да је отправница послова у Норвешкој амбасади упозната са ситуацијом у Бијељини и у БиХ, и да је постојао висок степен сагласности о питањима о којима су разговарали.

Упитан о разлозима све чешћих посјета амбасадора и замјеника амбасадора Бијељини и колико то има значаја за овај град, Максимовић је рекао да је Дом здравља имао велике користи од амабасадора у БиХ.

- Након посјете швајцарског амабасадора добили смо ауто и компјутере, али и континуирана предавања и едукацију у Дому здравља која је трајала годину дана. Имали смо донације и из других земаља, а ускоро очекујемо и велику помоћ из Русије, рекао је Максимовић.