latinica  ћирилица
24/08/2016 |  15:39 ⇒ 16:03 | Аутор: СРНА

Бијељина: У акцији "Класик" ухапшена три лица

Полиција је данас претресла пет локација на подручју Бијељине, Јање и Зворника и ухапсила три лица у оквиру акције кодног назива "Класик", која је спроведена ради откривања кривичних дјела из области злоупотребе дрога и трговине људи ради проституције.
Акција "Класик" - Фото: Сенссервис
Акција "Класик"Фото: Сенссервис

У полицијској акцији кодног назива "Класик", која је трајала дужи временски период, ухапшено је седам лица, а данас су слободе лишена три лица чији су иницијали З.Ј, С.Д. и П.П.

Током акције пронађено је око 1,3 килограма марихуане, 46 грама спида, 52 комада таблета екстази, одређена количина медицинских дрога, око осам грама кокаина, 727 комада сјеменки индијске конопље, ваге за прецизно мјерење, муниција различитог калибра, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

Пронађени су апарати и опрема за производњу индијске конопље у вјештачким условима, као и већи број предмета и трагова који се доводе у везу са извршењем кривичних ђела из области злоупотребе дрога.

У току је криминалистичка обрада над ухапшеним, против којих ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај о почињеним кривичним ђелима.

Акција је спроведена на подручју Центра јавне безбједности Бијељина под надзором бијељинског Окружног тужилаштва.