latinica  ћирилица
27/08/2016 |  14:13 | Аутор: СРНА

Уједињена Српска: Стално настојање наношења зла Српској

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је да другостепена одлука Суда БиХ према којој се војна имовина у Хан Пијеску књижи на имовину БиХ представља стално настојање да се Републици Српској нешто отме, да се направи мањом, да јој се учини неко зло.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

"Парадокс је што од тог чињења зла Српској нико неће имати корист, чак ни они који то раде јер и они ће имати штете. Ми смо примјер како не штетимо Федерацији БиХ. Тиме се поносимо и зато ће Српска трајати дуже од оних који је нападају", рекао је Стевандић у Бањалуци.

Он је истакао да је Уједињена Српска отворила данас рејонску канцеларију у бањалучкој Мјесној заједници Лазарево, додајући да је то једна од пет канцеларија у Бањалуци, осим централе.

Стевандић је рекао да је ова странка за сваки дио града направила одговарајући програм развоја тог подручја, као и билтене за сва насеља на подручију Бањалуке.

"На сваком центиметру Бањалуке Уједињена Српска имаће списак проблема и објавити материјале везане за сваку мјесну заједницу посебно", навео је Стевандић.