latinica  ћирилица
22/09/2016 |  16:02 | Аутор: РТС

Радоњић: Турнир на Криту тест за нову сезону

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће његова екипа припремни турнир на Криту искористити да провјери степен припремљености екипе уочи почетка нове сезоне.
Дејан Радоњић (Фото: MN Press) -
Дејан Радоњић (Фото: MN Press)

"Путујемо у Грчку на завршну фазу припрема. За овај период смо и планирали најјаче утакмице са изузетно квалитетним тимовима из ове сезоне врло јаке Евролиге. Прву утакмицу играмо са Олимпијакосом у петак, али ће нам турнир на Криту донијети двије одличне провјере, кроз које ћемо видјети наш степен припремљености и то у свим аспектима, како бисмо имали јасну слику гдје смо", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде отпутовали су на Крит, гдје их у наредна три дана очекује припремни турнир на ком учествују Олимпијакос, Ефес и Хапоел из Јерусалима. Црвено-бијели ће сезону званично почети наредног петка на свом терену против МЗТ-а из Скопља.

"Послије Крита имаћемо још неколико дана до почетка такмичарске сезоне, и трудићемо се да максимално искористимо и тај кратак период на најбољи могући начин до утакмице са МЗТ-ом у Београду", рекао је Радоњић.

Звезда ће у полуфиналу турнира на Криту играти против Олимпијакоса. Тај меч је на програму у петак од 19.30.

У другом полуфиналу састаће се Ефес и Хапоел, а тај меч играће се од 17.00.

Меч за треће мјесто играће се у недјељу од 17.00, утакмица за прво мјесто на првом међународном турниру "Ираклион 2016" играће се од 19.30.