latinica  ћирилица
23/09/2016 |  14:40 ⇒ 19:41 | Аутор: СРНА

Стевандић: Салкић да поштује скупштинске одлуке

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је данас Срни да потпредсједник Српске Рамиз Салкић нема право да се понаша у супротности са скупштинском одлуком о спровођењу референдума о Дану Републике.
Ненад Стевандић, Уједињена Српска - Фото: Screenshot
Ненад Стевандић, Уједињена СрпскаФото: Screenshot

"Салкић, као и сви држављани Републике Српске, има право на своје мишљење, али не и да се понаша супротно ставовима највише закондавне институције у Српској", рекао је Стевандић.

Он је позвао све грађане у Републици Српској да разумију Салкића и његове предизборне потребе, те да не реагују на његове провокације.

"Захвалио бих се Салкићу, јер својим ставовима о рефереднуму о Дану Републике даје кључни допринос српском јединству. Желим му све најбоље и надам се да ће бити задовољан што се у Српској према њему односимо коректно, за разлику од његовог односа према српском народу и Републици Српској", додао је Стевандић.

Потпредсједник Републике Српске Рамиз Салкић позвао је данас Бошњаке, али и све грађане Српске да у недјељу, 25. септембра, не изађу на референдум о Дану Републике и да кажу "не", како тврди, политици угрожавања мира, стабилности и будућности свих грађана у БиХ.