latinica  ћирилица
29/09/2016 |  10:12 ⇒ 15:27 | Аутор: РТРС

Влада Српске о Нацрту закона о заступању у осигурању

Влада Републике Српске данас ће разматрати Нацрт закона о заступању у осигурању и посредовању у осигурању и реосигурању.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

Министри ће разматрати и Информацију о успостављању Предузетничког портала Републике Српске, са Приједлогом закључка, као и Информацију о доступности предшколског васпитања и образовања дјеци у Републици Српској и преглед потреба и потражње за овим сегментом образовања, са приједлогом закључка.

На дневном реду сједнице Владе Републике Српске је и разматрање Приједлога одлуке о коришћењу средстава са рачуна посебних намјена, у укупном износу од 800.000 КМ, с циљем реализације дијела уговора "Реконструкција и опремање Централног медицинског блока и изградња новог Сјеверног крила централног медицинског блока Универзитетског клиничког центра Српске".

На сједници ће бити разматран Приједлог одлуке о давању сагласности Министарству науке и технологије на План утрошка средстава за период од 1. до 30. септембра, у укупном износу 35.000 КМ, најављено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.

Извор: СРНА