latinica  ћирилица
30/09/2016 |  22:08 | Аутор: РТРС

Радоњић: Појачања неће брзо стићи

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је задовољан побједом и игром против МЗТ-а на почетку такмичења у Јадранској лиги, али је рекао да тим мора још да ради и да се поправља.
Дејан Радоњић (Фото: cdm.me) -
Дејан Радоњић (Фото: cdm.me)

- Ово је јако добар почетак сезоне и најбитније је да смо побиједили на почетку. Задовољан сам игром против једне јако добре екипе МЗТ-а, али немамо времена да размишљамо о овоме, јер треба да се окренемо Цедевити, која је већ у понедјељак - рекао је Радоњић новинарима послије меча.

Звезда је данас побиједила МЗТ са 91:69 у првом колу Јадранске лиге.

- Одиграли смо утакмицу са изузетном одговорношћу, поготово у одбрани, што ме изузетно радује. Наравно, има и елемената које треба поправити у игри, али вријеме је пред нама и то ћемо постепено радити. Хвала публици на подршци, али само желим да истакнем да смо у специфичној ситуацији, тако да нам је та подршка изузетно значајна и потребна у сваком тренутку - рекао је Радоњић.

Тренер Звезде одговорио је новинарима да појачања неће брзо стићи.

- Не назире се довођење играча у скорије вријеме, али је битно што прије довести центра због скорог почетка такмичења у Јадранској лиги - рекао је Радоњић.

Тренер МЗТ-а Емил Рајковић није био задовољан наступом свог тима.

- Не могу да будем задовољан ни резултатом ни игром. Приметно је било да нам је недостајао Ђорђе Дреновац, који је у припремном периоду био један од наших најбољих играча. Звезда је показала какав квалитет посједује. Честитам им на овој побједи - рекао је Рајковић.

Тренер МЗТ-а демантовао је наводе из медија да тим циља четврто мјесто, рекавши да екипа жели да заврши у горњем дијелу табеле.

- Наш циљ је да будемо у горњем дијелу табеле, пети-шести-седми. Завршни турнир би било нешто невјероватно - рекао је Рајковић.

Извор: БЕТА