latinica  ћирилица
01/10/2016 |  12:51 | Аутор: РТС

ЈСЛ: Сутра утакмице 11. кола

Утакмицама 11. кола у недјељу се наставља такмичење у фудбалској Супер лиги Србије, водећа Црвена звезда игра у Ивањици против Јавора, док ће Партизан бити домаћин Младости из Лучана. Све утакмице 11. кола играју се у недјељу, пошто је репрезентација Србије састављена од играча из Супер лиге играла пријатељску утакмицу у Дохи, гдје је изгубила од домаће селекције са 0:3.
Јелен Супер лига - Фото: илустрација
Јелен Супер лигаФото: илустрација

Фудбалери Црвене звезде од 17 часова играју у Ивањици против Јавора и покушаће да побиједе како би задржали прво мјесто. Београдски тим је прошле недјеље побиједио Војводину са 4:1 и вратио се на чело табеле. Јавор у посљедњих седам утакмица нема побједу, а посљедња четири меча одиграо је неријешено.

Звезда је прва на табели са 25 бодова, а Јавор заузима 11. мјесто са девет бодова.

Фудбалери Партизана играју у Хумској од 19 часова против Младости и желе да остваре пету узастопну побједу којом би остали у игри за највиши пласман. Са друге стране и Младост је у доброј серији, пошто је везала три побједе и налази се на петом мјесту на табели испод Партизана, са бодом заостатка.

Другопласирана Војводина игра на свом терену од 19 часова против Металца и покушаће да побиједи како би искористила евентуални кикс Звезде и врати се на прво мјесто.

Новосађани су у прошлом колу прекинули низ добрих резултата поразом од Звезде у Београду, док је Металац везао два пораза и без побједе је у посљедња три дуела.

Војводина је друга на табели са 23 бода, а Металац је осми са 14 бодова.

Раднички из Ниша игра од 19 часова у Новом Пазару. Нови Пазар је без побједе у посљедњих шест утакмица и везао је три пораза. Нишки клуб на трећем мјесту на табели има 20 бодова, бод више од Партизана, а Нови Пазар заузима 13. мјесто са осам бодова.

Београдски Рад игра од 15 часова у Суботици против Спартака и покушаће да прекине низ од четири утакмице без побједе, Бачка ће у исто вријеме бити домаћин Вождовцу, Радник ће од 19 часова играти на свом терену против Напретка, док Чукарички од 19 часова дочекује Борац и покушаће да прекине низ од шест утакмица без побједе.

Све утакмице 11. кола играју се у недјељу, пошто је репрезентација Србије састављена од играча из Супер лиге играла пријатељску утакмицу у Дохи, гдје је изгубила од домаће селекције са 0:3.