latinica  ћирилица
01/10/2016 |  14:26 ⇒ 20:23 | Аутор: РТРС

У недјељу облачно и топло, крајем дана киша (ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће у већини крајева бити умјерено облачно и топло, а крајем дана очекује се киша.

Киша и пљускови са грмљавином очекују се прије подне на југу и југозападу, а касније поподне и увече прошириће се на већину крајева, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб, јужног и југозападног смјера.

Јутарња температура ваздуха биће од осам до 14 степени, у вишим предјелима од пет, а највиша дневна од 23 до 28 степени Целзијусових.

У понедјељак, 3. октобра биће претежно облачно и свјежије са слабом кишом прије подне, док се у другом дијелу дана очекује суво и промјенљиво облачно вријеме.

Највиша температура ваздуха биће од 10 до 19, а на југу до 26 степени Целзијусових.

Мало хладније, уз умјерену облачност биће у уторак, 4. октобра, током дана очекују се дужи сунчани интервали, а касније поподне и током вечери на истоку и сјеверу мјестимично слаба киша.

Температура ваздуха биће од шест до 18, на југу до 23 степена Целзијусова.

У сриједу, 5. октобра јутро ће бити претежно облачно са слабом кишом, послије подне очекује се престанак падавина и смањење облачности уз дуже сунчане интервале.

Температура ваздуха биће од четири до 15, на југу до 23 степена Целзијусова.

Данас је било топло и сунчано, уз постепено наоблачење. Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница девет степени, Чемерно 14, Рудо 18, Соколац, Хан Пијесак, Ливно 19, Билећа, Бугојно, Сарајево 20, Мркоњић Град, Сребреница 21, Зеница, Мостар 23, Тузла, Градачац 24, Бихаћ, Добој, Приједор, Сански Мост 25, Бањалука 26.

Избори: СРНА