latinica  ћирилица
14/10/2016 |  09:00 | Аутор: РТРС

Крос: Зидан није заслужио критику

Фудбалер Реал Мадрида Тони Крос рекао је да тренер тог клуба Зинедин Зидан није заслужио критику коју му упућују медији.
Тони Крос (ФОТО: foxsports.com.au) -
Тони Крос (ФОТО: foxsports.com.au)

Зидан је у јануару преузео Реал и освојио Лигу шампиона прошле сезоне, али екипа није почела ову сезону како се очекивало, пошто у посљедње четири утакмице у свим такмичењима нема побједу.

"Морам да признам да не читам често новине и не знам како људи критикују Зидана. Нисмо играли добро против Еибара, али добро смо одиграли против Лас Палмаса и Борусије Дортмунд. Зидан је важан за нас. Посвећен је и нема сумње у његов квалитет. У екипи је заиста добра атмосфера", рекао је Крос, пренијели су шпански медији.

Реал дијели прво мјесто на табели шпанске лиге са градским ривалом Атлетиком са по 15 бодова и једине су екипе без пораза у Примери.

После четири узастопне побједе на почетку првенства, актуелни првак Европе везао је три ремија.

"Ово није изговор, али неки важни играчи су нам били повријеђени. Потребна нам је побједа у суботу против Бетиса", рекао је Крос.

Крос је у сриједу потписао нови уговор са Реалом, па ће на Сантјаго Бернабеу остати до краја јуна 2022. године. Реал није објавио детаље уговора, али медији спекулишу да је Крос постао најскупљи њемачки фудбалер у историји, пошто ће примати годишњу плату од 20 милиона евра.

Извор: Б92