latinica  ћирилица
14/10/2016 |  10:57 ⇒ 11:26 | Аутор: РТРС

Бенд Ван Гог позвао фанове на слављенички концерт

Рок бенд Ван Гог позвао је фанове пригодном пјесмом на прославу три деценије постојања 26. новембра у Белекспо центру у Београду.
Ван Гог (Фото: www.facebook.com/Александар Зец) -
Ван Гог (Фото: www.facebook.com/Александар Зец)

"Биће нама диван дан славимо рођендан, свираћемо пјесме све нек Београд тресе се. Акустично, електрично биће нам фантастично...", поручују кроз пјесму Ђуле, Срба, Цвика и Бане.

За Ван Гог-ов рођендански парти, догађај који ће бити више од обичног концерта, како најављује "Long Play", улазнице преко мреже Евентим коштају 1.300 динара, "Ван Гог карта за двоје" 2.000 динара и ВИП карта 2.000 динара.

Као што и доликује рођенданској прослави поклон је обавезан па тако уз сваку улазницу група Ван Гог поклања свој нови ЦД "Ако станемо губимо све". Дискови се добијају 26. новембра на уласку у дворану.

Ван Гог у Белекспо центру припрема наступ у два "чина". У првом "чину" представиће се публици у акустичном издању, док је други "чин" резервисан за "потпуно нови електрик сет бенда". Програм ће употпунити и диџеј наступи.

"Тог 26. новембра ћемо се заувијек опростити од неких пјесама које су годинама уназад чиниле окосницу наших сет листа. Ноћ нашег рођенданског славља биће и прилика да први пут уживо одсвирамо, нама неке драге пјесме, које су током година каријере остале неправедно запостављене", каже фронтмен Звонимир Ђукић-Ђуле.

"Након актуелне турнеје, пред нама је вријеме, које нас мами да се креативно отиснемо у неком за нас, скроз непознатом, а инспиративном музичком правцу", додао је Ђукић.

Извор: Тањуг