latinica  ћирилица
14/10/2016 |  11:54 ⇒ 11:56 | Аутор: РТРС

Сребреница: Нема елемената кривичног дјела у пријави

Поступајући тужилац Окружног тужилаштва у Бијељини изјаснио се да нема елемената кривичног дјела у пријави коју је полицији поднијела жена, која се представила као новинарка једног француског радија, наводећи да јој непознати мушкарац није дозволио да напусти угоститељски објекат у Сребреници, након што је интервјуисала српског кандидата за начелника општине Младена Грујичића.
Сребреница - Фото: РТРС
СребреницаФото: РТРС

Жена чији су иницијали М.Н. обратила се са овим наводима Полицијској станици Сребреница јуче у 16.55 часова, након чега је полиција одмах изашла на лице мјеста, те разговарала са свједоцима, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

О свему је обавијештено Окружно тужилаштво у Бијељини, а поступајући тужилац се изјаснио да у пријави нема елемената кривичног дјела.

Полицијски службеници утврђују чињенице и околности, те провјеравају наводе из пријаве.

Срна незванично на лицу мјеста сазнаје да је ријеч о Мерсихи Незић, која је настањена у Паризу, а поријеклом је из Јајца.

Незванично, Незићева се састала са Грујичићем, али сви њени други наводи су, према свједоцима и сазнањима Срне, нетачни, односно опречни су дешавањима у локалу.

Извор: СРНА